What Were They Thinking? Or Rather, NOT Thinking!

Aaaah, the back-lit wall. OK, the brightest spots attract the most ‘eyes’. However in this case, it is negative attention they are getting. I see more white space than actual product. To top it off, because this is back-lit, as the name suggests, the backs of these products are lit! This then make viewing the products harder, unless they have proper lighting to shine on the faces of the products. Also, how simple is it to move the horizontal bars closer to each other? Is it that difficult? I feel so bad for the products right near the floor. Customers will need to crouch all the way down just to view them. I wonder, will any customer even bother?Dont Neg Space2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *